Åmosevejen 11

3210 Vejby

}

Man - Fre 07.00 - 16.00

Telefon

Om os

Om os

Kroghs Byg & Anlæg er et alsidigt entreprenør- og haveservicefirma med fokus på høj kvalitet og god service for vores kunder.

Kroghs Byg & Anlæg er et nystartet firma, men ejer Daniel Krogh har solid erfaring fra branchen igennem de seneste 12 år. Vi har mange forskellige kompetencer og tilbyder derfor en bred vifte af ydelser. Derved kan vi hjælpe dig godt i mål med hele dit projekt – og vi kommer aldrig til at kede os, da det giver en varieret arbejdsdag.

Udover en høj kvalitet i vores arbejde lægger vi vægt på den gode dialog med dig, samt at komme til tiden og overholde de aftaler, vi har indgået. Det skal være behageligt at være kunde hos os.

Vi har vores base i Vejby i Nordsjælland og vores kunder har typisk hjemme nord for København. Ved større opgaver kører vi dog gerne længere, såsom København, Roskilde og Køge. Du er velkommen til at kontakte os, uanset om du er privat hus- og haveejer, erhvervskunde, eller har ansvar for en boligforening, eller tilsvarende.

Kroghs Byg & Anlæg har mange gode samarbejdspartnere inden for forskellige håndværk, såsom kloakering og træfældning. Det betyder, at du kan nøjes med at kontakte os, når det handler om entreprenør- og havearbejde. Hvis vi ikke selv kan eller har tid til at løse din opgave, så kender vi som regel altid én, der kan

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vi tilbyder alle nuancer af anlægsarbejde – fra det grønne til det grå.

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave – ring i dag!

  N

  Professionelt håndværk

  Vi kan vores kram og leverer kun resultater, som er 100 % i orden.

  Du er i centrum

  Vi yder altid god kundeservice. Du skal have en god oplevelse som kunde hos os.

   

  Uforpligtende tilbud

  Vi kommer gerne ud og ser på din opgave og giver et tilbud. Det koster ikke noget.

  Kroghs Byg & Anlæg

  Med udgangspunkt i Vejby  ved Tisvildeleje påtager vi os primært opgaver i Nordsjælland. Du er dog altid velkommen til at ringe til os, hvis du har en spændende opgave og har brug for en dygtig entreprenør eller havemand. Så tager vi en snak om opgaven og finder en god løsning sammen.

   

  kontakt

  T: 27 64 10 12
  E: kroghsbyg@gmail.com
  CVR-nummer: 40306927

  Åmosevej 11
  3210 Vejby